moshaverrkhob
moshaverrkhob

ممكن است به عنوان يك زن از اينكه ميل جنسي تان كم شده است، دچار تعجب و يا نگراني شده باشيد.

همچنين ممكن است اين مساله باعث ايجاد نارضايتي هاي متعددي در همسرتان شده باشد و وضعيت ارتباطي تان را وخيم كرده باشد.

ممكن است در حالي به خواندن اين متن بپردازيد كه مي خواهيد دلايل كم ميل شدن همسرتان را بدانيد و به او كمك كنيد تا ميل جنسي طبيعي اش را دوباره به دست آورد و روابط تان مانند گذشته گرم و پر حرارت شود.

مهم ترين دلايل كاهش ميل جنسي در زنان
در اين متن سعي داريم تا شما را با مهم ترين دلايل كاهش ميل جنسي در زنان آشنا كنيم.

داروهاي مصرفي را چك كنيد.
مصرف رده بندي خاصي از دارو به ويژه داروهاي ضد افسردگي، ضد تشنج، مخدرهاي مسكن درد، داروهاي خوراكي ضد بارداري و انواع داروهاي كاهش دهنده ي فشار خون مي تواند ميل جنسي را تا حد زيادي كاهش دهد.

در صورتي كه كاهش ميل جنسي فرد به دليل استفاده از دارو باشد، لازم است پزشك مربوطه را در جريان قرار دهيد تا در كنار داروها، از مكمل هاي تقويت كننده ي ميل جنسي نيز استفاده كنيد و وضعيت بهتر شود.

هيچ گاه به دليل تاثير داروها بر ميل جنسي تان، اقدام به قطع خودسرانه ي آن ها نكنيد چرا كه مي تواند افسردگي و يا اضطراب تان رو دو چندان كند و مشكلات تان را بيشتر از قبل كند.

سطح استرس و اضطراب تان را چك كنيد.
بالا بودن سطح اضطراب در مورد مسايل مختلف كاري، تحصيلي، خانوادگي و.. مي تواند ميل جنسي زنان را تا حد زيادي كاهش دهد.

در اين شرايط بهترين كار آن است كه با فردي متخصص در زمينه ي كنترل اضطراب تان مشورت كنيد و يا از روش هاي صحيح برنامه ريزي و كنترل اضطراب و استرس استفاده كنيد.

اگر كاهش ميل جنسي همسرتان به دليل سطح بالاي اضطراب است، مي توانيد از طريق همدلي و كمك به او در انجام فعاليت ها، به كاهش سطح استرسش كمك كنيد تا بتواند عملكرد جنسي طبيعي اش را به دست آورد.

به ياد داشته باشيد كه بي ميلي جنسي همسرتان نشان دهنده ي بي علاقگي اش به شما نيست و لازم است با ريشه يابي صحيح مساله، آن را حل كنيد.در مورد خودتان چه ديدگاهي داريد؟

بر اساس تجارب باليني، ديدگاه منفي و يا غير واقعي در مورد خود و خودانگاره ي جسمي مي تواند يكي از دلايل بي ميلي جنسي باشد.

اين حالت كه در زنان بسيار شايع تر است به وضعيتي اطلاق مي شود كه فرد در خصوص بدن خود ديدگاه خوبي ندارد، خودش را بيش از حد چاق، نازيبا و يا زشت تلقي مي كند و به همين دليل به اين باور مي رسد كه ” من به اندازه ي كافي خوب نيستم و نمي توانم ارتباط لذت بخشي را شكل دهم”

در بسياري از موارد بدريخت انگاري بدني ريشه در بازخوردهاي دوران كودكي دارد و لازم است تا فرد با دريافت كمك هاي تخصصي، بر آن غلبه كند.

به خاطر داشته باشد به عنوان همسر فردي كه خود را به اندازه ي كافي خوب و جذاب نمي داند، مي توانيد نقش زيادي در حل مشكل داشته باشيد.

براي اين منظور، همواره به او بازخورد مثبت دهيد، از ويژگي هاي خوبش تعريف كنيد، او را با ديگران مقايسه نكنيد و بخاطر رابطه ي خوبي كه با شما دارد تحسينش كنيد.

آيا تحت فشار مراقبت هستيد؟
قرار گرفتن دايمي در نقش مراقب يعني كسي كه از فرزندان، همسر، عضو بيمار خانواده و مواردي از اين قبيل مراقبت مي كند، منجر به تجربه ي حد زيادي از فشار رواني مي شود.

در جهت حفظ سلامت روان تان بهتر است براي مدتي از اين نقش انصراف دهيد و يا مسئوليت هاي مراقبتي تان را كاهش دهيد تا بتوانيد عملكرد جنسي سالمي را به دست آوريد.

ارتباط تان با همسرتان را چك كنيد.
اصولا زنان در شرايطي به برقراي رابطه ي جنسي علاقمند مي شوند، كه با آن ها ارتباط خوب و محبت آميزي داشته باشيد.

يكي از علل اصلي تاكيد ب پيش نوازي قبل از شروع رابطه ي جنسي نيزهمين مساله است.

بنابراين در صورتي كه در ارتباط با همسرتان مشكلاتي را تجربه مي كنيد، كاهش ميل جنسي تان قابل پيش بيني است.

تجربه ي مشكلات مختلف، مي تواند رابطه تان را سرد كرده و سردي و رخوت در رابطه ي جنسي تان نيز نمود پيدا مي كند.

بنابراين بهتر است بار مشكلات را به دوش نكشيد و براي رفع آن ها از يك مشاور متخصص درخواست كمك كنيد.

در بسياري از موارد رنجش هاي قديمي، عدم بيان احساسات، انتظارات و خواسته ها مي تواند ريشه ي اصلي سردي ورابط جنسي باشد كه نياز به خانواده درماني و اقدامات عملي دارد.

فشار كاري تان در چه حد است؟
عامل ديگر كاهش ميل جنسي زنان ، فشار كاري است.

اگر چه ممكن است مردان در شرايط پرفشار كاري، تمايل بيشتري به برقراري رابطه جنسي نشان دهند، اما در مرود زنان اين اصل صادق نيست.

تجربه ي فشار كاري زياد، خستگي و بي خوابي هاي مداوم مي تواند ميل جنسي زن را كاهش دهد و لازم است تا موارد ذكر شده به خوبي مديريت شوند تا مساله مرتفع شود.

ميزان تستسترون آزاد را چك كنيد.
كاهش ميزان اين هورمون نيز مي تواند در كاهش ميل جنسي موثر واقع شود.

بنابراين توجه داشته باشيد كه طيف گسترده اي از علل جسمي، رواني، درون رواني و بين فردي مي تواند در ايجاد اين مشكل دخيل باشد.

بنابراين بهتر است موارد ذكر شده را بررسي كنيد و در صورت مشاهده ي مشكل به درمانگر مربوطه مراجعه نماييد.

منبع:كانون مشاوران ايران-۸ دلايل مهم كاهش ميل جنسي در زنان

امتیاز:
بازدید: 0
برچسب:
:
[ 1401/10/20  ] [ ۰۷ ] [ moshaverrkhob ] [ ]
[ ]
.: Weblog Themes By sitearia :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
لینک دوستان
قالب وبلاگ
نظرسنجی
لینک های تبادلی
فاقد لینک
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت لغو عضویت
پيوندهای روزانه
لينكي ثبت نشده است
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :
آمار
امروز : 0
دیروز : 0
افراد آنلاین : 5
همه : 0
چت باکس
موضوعات وب
موضوعي ثبت نشده است
امکانات وب